Flowers & Bees

Thursday, October 4, 2012

First Give away by Vivacious Epicene *Stiky Post

Assalamualaikum


Alhamdulillah. Akhirnya tercapai satu impian Tim untuk punya perniagaan yang berdaftar dengan SSM. So, untuk meraikan permulaan perniagaan Tim, Vivacious Epicene akan membuat satu give away khas untuk semua. 


Syarat yang VE kenakan buat para pesrta begitu mudah. 


Pertama:
Buat entri bertajuk " Giveaway by Vivacious Epicene"


Kedua: 
Copy dan paste kan gambar di bawah ni.






Ketiga:
Tag 2 orang rakan blogger anda



Keempat:
Lengkapkan slogan,


Wangian menjadikan diriku ....... (tidak melebihi 200 patah perkataan)


Kelima:
Hantarkan url entri anda ke ruangan komen First Giveaway by Vivacious Epicene


Tarikh tutup giveaway : 4 Oktober 2012 (04/10/2012)


Tarikh pengumuman para pemenang: 2 minggu selepas tarikh tutup give away.

Pencarian pemenang adalah mengikut kekreatifan slogan korang dan diadili oleh beberapa orang juri.


Para pemenang boleh memilih set miniature grade AAA di facebook VE (https://www.facebook.com/vepicene.parfum) yang akan Vivacious Epicene tentukan kemudian hari. 



Di bawah ini adalah banner sementara untuk giveaway. Bagi sesiapa yang rajin nak letak banner ni kat halaman blog korang, silakan la. Tak letak pun tak pe. 


Photobucket


Terima kasih. :)

With love,

4 lovers:

MYUN!! said...

menjoinkan diri...:D

http://myun-lifestory.blogspot.com/2012/08/giveaway-by-vivacious-epicene.html

Cik Tim said...

@MYUN!!
Thanks sudi join. :)

wawa said...

saya join! tadi dah try nak letak banner tapi tak boleh load...

http://wawa-wonderworld.blogspot.com/2012/08/giveaway-by-vivacious-epicene.html

violet anggerik said...

da join kt black of d'eyes. hihii ;)

Post a Comment

Thanks for dropping me a comment. =)